News Flash:

Un marinar roman a murit in Bahamas

3 Ianuarie 2016
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
nava in larg
Un marinar roman a murit in Bahamas, dupa ce a acuzat o criza de ficat si a fost transportat de urgenta cu elicopterul la o unitate medicala, insa nu a mai putut fi salvat, el decedand din cauza problemelor medicale.
“La cumpana dintre ani, Petru A.I., in varsta de 39 ani, din Constanta, sef mecanic pe nava Montreal, sub pavilion Liberia, a avut o criza de ficat, acesta fiind transportat de urgenta cu elicopterul la spitalul din Nassau/Bahamas”, se arata intr-un comunicat al Sindicatului Liber al Navigatorilor.
Conform sursei citate, seful mecanic nu a mai putut fi salvat, el decedand in spitalul din Nassau din cauza problemelor medicale.
Un alt marinar roman a murit la sfarsitul anului trecut, iar altul a fost grav ranit, dupa ce au fost loviti de o masina intr-un port din Malaezia.
In 29 decembrie, Andrei P. (37 de ani), comandantul navei Balsa, sub pavilion Marshall Islands, si Cosmin A. (34 de ani), ofiter mecanic 1 pe aceeasi nava, reveneau pe vas, cand au fost loviti de o masina de transport marfa in interiorul portului Penang din Malaezia. In urma accidentului, comandantul a suferit o hemoragie interna, iar ofiterul mecanic 1, mai multe fracturi si leziuni. Ei au fost transportati la spital, unde comandantul a incetat din viata. Celalalt navigator a fost grav accidentat, starea sa fiind stabila initial, dar inrautatindu-se dupa cateva zile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 33 queries | Mysql time :0.004998 (s)