News Flash:

Un hot s-a aruncat in Timis sa isi piarda urma. Ce a urmat depaseste orice imaginatie

8 Iulie 2015
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
FOTO LugojOnline
Un tanar in varsta de 30 de ani a fost scos de pompieri, miercuri dimineata, din raul Timis. Alarma a fost data in jurul orei 5, dupa un apel facut la 112 care anunta faptul ca o persoana s-a aruncat in apa si striga dupa ajutor.

La fata locului au sosit de urgenta echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei. Din primele cercetari, se pare ca tanarul aflat sub influenta bauturilor alcoolice a furat o bicicleta din cartierul Micro IV, insa a fost surprins de un echipaj de politie. Barbatul a luat-o la fuga, fiind urmarit de politisti, iar cand a ajuns in apropiere de fosta Banca Agricola a abandonat bicicleta si a alergat mai departe disparand din vizorul politistilor, potrivit lugojonline.ro.

Observand ca un alt echipaj de politie venea din sens opus, tanarul s-a aruncat in apa cu intentia de a traversa Timisul, insa dupa cateva minute s-a speriat si a strigat dupa ajutor. Dupa ce a fost scos din apa, tanarul a fost preluat de ambulanta si transportat la Spitalul din Lugoj, unde va benefica de ingrijiri medicale, dupa care va raspunde in fata politistilor.

tanar pompieri raul timis alarma ambulantei politiei micro iv politisti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006174 (s)