News Flash:

Un hot de bancomate din vestul tarii a fost ARESTAT! Nu poti sa crezi cine i-a ajutat pe politisti sa-l prinda

23 Octombrie 2015
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
hot bani
Un barbat de 46 de ani din Galati, care lucra la o fabrica din judetul Arad, a fost arestat preventiv, dupa ce a fost surprins de camerele de supraveghere ale unor banci in timp ce spargea bancomate, el reusind sa fure peste 3.000 de lei. 
Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de Parchetul Judecatoriei Arad, barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectat de spargerea mai multor bancomate din municipiul Arad.
Conform procurorilor, barbatul a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale bancilor ale caror bancomate le-a spart.
Imaginile au fost transmise presei inca de luni de catre Politia Judeteana, care solicita sprijinul populatiei pentru identificarea barbatului si a unei tinere care il insotea. Colegi de serviciu ai suspectului, care era angajatul unei fabrici din Ineu, au sunat la 112 dupa cateva ore de la publicarea imaginilor, scrie ziuadevest.ro.
Politistii sustineau ca barbatul a spart cel putin zece bancomate din Arad, insa procurorii il cerceteaza deocamdata pentru patru furturi comise in aceeasi zi, prejudiciul in urma acestora fiind de peste 3.000 de lei.
Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale, iar procurorii urmeaza sa decida daca tanara de 23 de ani care-l insotea la spargeri si care este din judetul Cluj va fi cercetata penal.

judetul arad supraveghere spargea bancomate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007062 (s)