News Flash:

Un fost ministru a ajuns dupa gratii

27 Iulie 2016
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel berca
Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, si fost senator PDL, a ajuns dupa gratii, dupa ce a fost denuntat de un afacerist semianalfabet si fara sa existe vreo proba impotriva sa.

”Este o drama a vietii mele. Sa ridici un om de acasa in 30 de minute, sa fiu retinut si apoi arestat preventiv, fara sa stiu despre ce este vorba, fara nicio proba. Pe asemenea mizeriiviata si cariera mea au fost distruse”, a spus fostul ministru de Interne Gabriel Berca.

Berca, acum liberal, a observat ca incidentul a avut loc in urma cu un an, mai exact ”la trei saptamani dupa ce am plecat din PMP. Nu acuz pe nimeni, dar nu mai cred in coincidente”, a adaugat Berca.

Gabriel Berca a fost tinut doua luni si jumatate in arest si, desi impotriva sa nu exista ca proba decat denuntul unui afacerist controversat, la sfarsitul anului 2015, fostul ministru MAI a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Magistratul respectiv nu a vrut sa tina cont de retragerea unei marturii-cheie care acuza ca procurorii DNA l-au determinat sa dea declaratii incriminatorii impotriva fostului ministru. 

Gabriel Bercea a fost si consilier prezidential pe vremea cand Traian Basescu era presedinte. In vara lui 2015, Bercea a plecat din PMP-ul lui Basescu si s-a dus la UNPR. 

retinut arestat preventiv mizerii viata cariera gabriel berca pmp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005335 (s)