News Flash:

Un fost campion national la atletism a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Barbatul se afla in concediu la Poiana Brasov

23 Iulie 2018
809 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1

Fostul campion national la atletism, Dumitru Mihailescu, a fost gasit mort, luni, intr-o camera de hotel din Poiana Brasov. „Misu”, cum ii spuneau apropiatii, avea 65 de ani si era expert sportiv din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primele verificari efectuate de politistii din Brasov arata ca fostul campion national la atletism, Dumitru Mihailescu, ar fi murit in timpul somnului, luni dimineata, intr-un hotel din Poiana Brasov, unde acesta era in concediu.

„A fost identificat un barbat de 65 de ani. Nu prezinta urme de violenta pe corp. A fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionut Marin, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Clubul Farul Constanta la care era angajat ca expert sportiv a emis, luni, un comunicat oficial prin care a confirmat decesul fostului campion national la atletism.
„In zorii zilei de luni, 23 iulie 2018, a incetat sa bata inima mare a bunului nostru coleg si prieten, Dumitru Mihailescu- Misu, expert sportiv in cadrul clubului. Dupa mai bine de 40 de ani, timp in care a activat la club ca sportiv, antrenor, metodist, director si expert sportiv a incetat activitatea brusc, cu 20 de zile inainte de pensionare. Dragul nostru ai plecat intr-un lung concediu inainte de pensie, pensie pe care o asteptai cu nerabdare. Vei ramane vesnic in inimile noastre. Dumnezeu sa te aiba in paza!”, se arata in comunicatul citat.

In urma efectuarii necropsiei, medicii legisti vor stabili de ce a murit Dumitru Mihailescu.

Fost atlet de performanta, legitimat la CS Farul timp de 16 ani, Dumitru Mihailescu a devenit, dupa retragere, antrenor, metodist, director si expert sportiv in cadrul clubului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005418 (s)