News Flash:

Un deputat PNL propune guvern din umbra, care sa sanctioneze ”derapajele guvernului Dragnea-Grindeanu”

8 Ianuarie 2017
916 Vizualizari | 0 Comentarii
parlament5
Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a propus, duminca, constituirea unui guvern PNL din umbra, care sa monitorizeze activitatea Executivului condus de Sorin Grindeanu si sa sanctioneze ”derapajele guvernului Dragnea-Grindeanu”.
„PNL trebuie sa foloseasca urmatoarea perioada pentru a structura un guvern din umbra care sa asigure o opozitie argumentata la guvernul Dragnea-Grindeanu. Rezultatul de la alegerile parlamentare a demonstrat ca discursul despre „restauratia FSN” si despre „baronul Dragnea” – desi perfect intemeiat – nu mai este suficient singur. Cetatenii le-au oferit increderea celor din PSD in ciuda acestor riscuri, fiind dispusi sa accepte un program axat pe conceptul de Buna Guvernare chiar daca el venea din partea unor condamnati penal cu probleme de credibilitate. Iata de ce nu mai putem ramane doar la nivel retoric, este de datoria noastra sa depunem si un efort de ordin tehnic, prin care sa deconstruim utopiile economice promise de Liviu Dragnea. Un guvern din umbra al PNL functional chiar din luna februarie este absolut necesar”, a declarat Ovidiu Raetchi, potrivit unui comunicat de presa remis MEDIAFAX.
Potrivit lui Raetchi, este nevoie de specialisti cu discursuri aplicate pe domenii care sa sanctioneze ”derapajele guvernului Dragnea-Grindeanu” si care sa urmareasca in ce masura programul de guvernare al PSD este aplicat si care sunt efectele asupra Romaniei.
”PNL are la ora actuala numerosi membri de partid competenti si integri care ar putea gestiona anumite domenii de specialitate. Ii nominalizez aici pe Ionut Stroe(externe), Florin Citu(finante), Pavel Popescu(sanatate), Raluca Turcan sau Radu Zlati(educatie), Mugur Cozmanciuc (energie), Iulian Dumitrescu(economie), Ben-Oni Ardelean(afaceri europene), Mara Calista(tineret si sport), Florin Roman(mediu), Adriana Saftoiu(munca si protectie sociala), Daniel Fenechiu sau Catalin Predoiu(justitie)- doar ca sa dau cateva nume, dar lista poate continua”, a adaugat Raetchi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004717 (s)