News Flash:

UN BARBER SHOP AUTENTIC, CU SERVCII PREMIUM PENTRU BARBATI, S-A INAUGURAT IN CLADIREA DE BIROURI UBC 1 DIN ANSAMBLUL OPENVILLE

9 Iulie 2018
1577 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Noi servicii premium in ansamblul Openville Timisoara. Un spatiu dedicat in exclusivitate ingrijirii masculine s-a inaugurat, de curand, la parterul cladirii de birouri United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul Openville Timisoara. Breathless Gentleman's Room este un barber shop autentic, dedicat in totalitate domnilor care pun pret pe imaginea lor. 

La Breathless Gentleman's Room, acestia vor beneficia de servicii complete, de la tuns, spalat si masaj capilar, pana la ritualul barbii. Echipa noului barber shop este formata din 11 specialisti in hair styling, iar design-ul interior si detaliile amenajarii readuc in prim plan atmosfera relaxanta si selecta a frizeriile de demult.

Conceptul este gandit de un antreprenor local cu experienta, proprietarul salonului de infrumusetare Breathless din Iulius Mall Timisoara. „Am ales ansamblul Openville pentru a deschide acest nou concept, in principal, pentru traficul mare de vizitatori. Cu un salon deschis de aproape 13 ani in incinta Iulius Mall Timisoara, consideram ca am dobandit o experienta vasta in domeniu, dar si ca Openville era optiunea fireasca pentru urmatorul nostru pas in dezvoltarea business-ului. Ne dorim sa fim prima optiune a clientilor care vor servicii premium”, a spus Alina Mihalache, proprietarul Breathless Gentleman's Room.

In salon, clientii pot opta pentru unul dintre cele patru pachete de servicii disponibile si vor beneficia de discounturi. Breathless Gentleman's Room este deschis de luni pana sambata, intre orele 10.00 – 22.00, iar duminica, in intervalul 10.00 - 19.00.

Ansamblul Openville va fi, pe langa polul regional de business si shopping, locul in care clientii gasesc o gama completa de servicii. Breathless Gentleman's Room este prima dintre locatiile care vor fi inaugurate la parterul cladirii de birouri UBC 1. In curand, aici vor fi deschise cafenele si alte locatii specializate.

Odata cu finalizarea primei etape a ansamblului mixt Openville, in trimestrul patru al acestui an, timisorenii vor beneficia de peste 100 de noi magazine, un nou concept de cinema, o varietate de destinatii pentru petrecerea timpului liber, restaurante si cafenele tematice, un parc suspendat, dar si peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Departament PR
W: www.openville.ro www.iuliusmall.com
E: pr•iuliusmall.com 

Galerie Foto

02
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004899 (s)