News Flash:

Un barbat cautat pentru furturi comise in Romania a fost extradat din Italia

13 Octombrie 2016
955 Vizualizari | 0 Comentarii
furt din casa
Un barbat de 42 de ani din orasul Hateg, cautat de politistii romani pentru comiterea mai multor infractiuni de furt calificat si a unei tentative de talharie, a fost prins si extradat de autoritatile judiciare din Italia, in baza unui mandat de urmarire nationala si internationala, a informat miercuri Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara. 
Potrivit politistilor, suspectul, impreuna cu alte doua persoane, ar fi furat casetele de valori din sediile unor societati comerciale, in incinta carora intrau noaptea, avand fetele acoperite cu cagule. Prejudiciul calculat pana in prezent depaseste 30.000 de lei. 
Barbatul in varsta de 42 de ani a fost prezentat miercuri magistratilor Judecatoriei Hateg pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva emis in lipsa. 
"In aceasta cauza, un alt suspect, in varsta de 32 de ani, a fost localizat in Italia si retinut in vederea predarii catre autoritatile judiciare romane", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Un alt barbat in varsta de 36 de ani, condamnat intr-o alta cauza, urmeaza sa fie cercetat in stare de arest preventiv cu privire la infractiunile comise impreuna cu ceilalti doi suspecti. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005073 (s)