News Flash:

Un avion a iesit de pe pista la aterizare. Sunt mai multi raniti

4 Martie 2015
1510 Vizualizari | 0 Comentarii
Patru dintre pasagerii unui avion al companiei Turkish Airlines au fost raniti miercuri dupa ce aeronava in care se aflau a iesit de pe pista la aterizarea pe aeroportul international din Kathmandu (Nepal), au anuntat autoritatile, potrivit DPA.
Avionul efectua cursa Istanbul-Kathmandu, a declarat, pe contul de Twitter, Ali Genç, purtatorul de cuvant al companiei. El a precizat ca unul dintre pasageri a fost ranit usor.
Unul dintre pneurile aeronavei a explodat in timpul aterizarii, iar avionul a iesit de pe pista si a ajuns in iarba, a declarat presei directorul aviatiei civile nepaleze, Birendra Bahadur Shrestha.
Imagini difuzate de posturile de televiziune turce au aratat operatiunea de evacuare de urgenta a pasagerilor pe tobogane, in conditii de ploaie si ceata. Avionul "nu a reusit sa aterizeze prima data, din cauza vizibilitatii reduse, si a efectuat o a doua incercare dupa o ora', a precizat managerul Tribhuvan International Airport. Avionul avea 248 de persoane la bord.
Zborurile interne si internationale din Nepal au fost afectate in ultimele trei zile din cauza precipitatiilor abundente.
AGERPRES

turkish airlines kathmandu bahadur shrestha
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005977 (s)