News Flash:

Un an de inchisoare cu executare pentru a agresat politista locala la Timisoara

28 Februarie 2020
582 Vizualizari | 0 Comentarii

Judecatoria Timisoara a publicat zilele acestea solutia in cazul politistei locale care a fost agresata de un barbat din Hunedoara, in luna decembrie a anului trecut, in Piata Victoriei. Barbatul a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare.

Instanta a stabilit ca G.N., de 37 de ani, se face vinovat de savarsirea infractiunii de ultraj, condamnandu-l pe acesta la un an de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi.

In data de 14 decembrie, in jurul orei 23.45, in Piata Victoriei, patrula de politisti locali a observat pe platoul din fata Operei un barbat care tulbura linistea publica si agresa persoanele din zona, fiind intr-o avansata stare de ebrietate. Mai mult, acesta avea asupra sa si un cutit. Cel in cauza a devenit agresiv la somatiile politistilor locali de a se supune controlului corporal, lovind cu pumnul in fata politista locala aflata in patrula. Acesta a fost insa imediat imobilizat si incatusat, fiind predat la vremea respectiva politistilor de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor pentru comiterea infractiunii de ultraj.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007666 (s)