News Flash:

Ultimele pregatiri pentru Zilele Lacului Surduc. Vezi programul manifestarilor

20 Iunie 2016
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
lac surduc
In perioada 25-26 iunie 2016 va avea loc a doua editie a Zilelor Lacului Surduc, manifestare care se va desfasura pe malul lacului Surduc si in imprejurimile localitatii Fardea. Este o manifestare la care se estimeaza participarea unui public de 3.000 – 4.000 de persoane, atat din zona, cat si din Timisoara, Lugoj, judetele invecinate, dar si din tarile vecine Serbia si Ungaria.
Vor avea loc traditionalele evenimente pe lac – intreceri de caiac, canoe, dragoane -, plimbari cu hidrobicicletele, demonstratii ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat si un show aerian cu noi elemente in aceasta editie. Iar pe mal, concursul de pescuit pentru copii si concertele vor completa oferta evenimentului.
Editia din acest an aduce, ca noutate in program, o componenta de cicloturism. Cu sprijinul Clubului Banatean de Turism (CBT) si al Administratiei Bazinale de Apa Banat, turistii prezenti la eveniment duminica, 26 iunie, vor avea posibilitatea de a inchiria biciclete si, ghidati de membrii CBT, vor putea parcurge un traseu de 15 kilometri in jurul lacului Surduc, scrie tion.ro.
Anul acesta, organizatorii vor oferi o demonstratie de karting copii, iar pe malul lacului, in fiecare din cele doua zile, timp de sase ore, micutii vor avea la dispozitie si se vor putea bucura, gratuit, de tiroliana, tir cu arbaleta, plimbari cu barca pe lac,face-painting si slack-line. Pe scena de pe malul lacului, copiii se vor bucura, sambata, 25 iunie, de un spectacol al Teatrului de Papusi Merlin.
Sambata, 25 iunie, de la ora 18.00, Ricardo Caria va urca pe scena cu alte sale ritmuri de fado, iar de la ora 19,00, Alexandra Mitroi feat. Sean Norvis and the Band vor incanta publicul timp de trei ore, pentru ca seara sa se incheie la ora 22, 00 cu un foc de artificii.
Duminica este destinata muzicii populare, nume cunoscute ale folclorului fiind asteptate pe scena de pe malul lacului Surduc de la ora 15,00.
Organizatorii evenimentului sunt Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului (APDT) in judetul Timis si Primaria Comunei Fardea, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004910 (s)