News Flash:

Ultimatum pentru proprietarii de cladiri lasate in paragina. Ce spune primarul Robu

26 Iulie 2015
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
cladire in paragina
Primarul Nicolae Robu sustine ca atat imaginea orasului, cat si cea a Primariei Timisoara este afectata de cladirile aflate in proprietate privata si care sunt intr-o stare avansata de degradare si promite amenzi usturatoare pentru cei care nu inteleg sa le reabiliteze. Pentru ca si Primaria Timisoara detine mai multe cladiri istorice degradate, si pentru ca sa nu se amendeze singura, Robu anunta inceperea unui program de renovare a imobilelor istorice aflate in proprietatea municipalitatii.
Robu anunta din nou ca va curge cu amenzi pentru proprietarii de cladiri istorice care nu le intretin. Iar aici intra toata lumea, sustine edilul-sef al Timisoara, de la institutii publice, pana la magnati sau simpli cetateni, scrie tion.ro.
„Fac un nou apel catre proprietarii de cladiri – si cand spun asta ma refer la toate categoriile de proprietari, daca vreti, de la Academia Romana incepand, o citez si pe ea intamplator, ca sa subliniez ce este de subliniat, institutii ale oricarui minister al statului roman si continuand cu proprietatile unor magnati sau cu proprietatile unor oameni simpli – cine nu-si intretine proprietatea va fi amendat. Si va fi amendat repetitiv, pana cand va intelege ca are obligatia legala sa-si intretina cladirile si terenurile. Mai ales cu cladirile avem probleme. Imaginea orasului este profund afectata negativ de starea precara a cladirilor. Nu este normal sa se arate cu degetul inspre primarie pentru ca multe cladiri private nu sunt reabilitate”, a declarat Nicolae Robu.
Ca sa nu dea singura cu stangul in dreptul, avand in vedere ca si Primaria Timisoara detine mai multe cladiri in paragina, Robu anunta ca va demara un program de reabilitare a acestora, din fonduri europene, mai ales, dar si din fonduri proprii.

timisoara primaria timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005808 (s)