News Flash:

Ultima decizie luata de fosta directoare din Focsani care ar fi sedus un elev! Starea de sanatate a cadrului didactic este una „in pineze”

18 Mai 2018
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
rozalia

Diana Rozalia Taicutu, fosta directoare a  Liceului de Arta din Focsani care a trait o idila cu un elev, si-a luat concediu medical, dupa ce si-a dat demisia, in urma scandalului sexual in care a fost implicata.
Totodata,  femeia a trimis o scrisoare deschisa redactiilor din judetul Vrancea prin care cere dreptul la intimitate. Diana solicita scoaterea fotografiilor compromitatoare in care apare in timpul unui preludiu cu adolescentul. Potrivit unui ziar local, starea de sanatate a cadrului didactic este una delicata.
Cine o inlocuieste la conducere

Consiliul de Administratie al Liceului de Arta ”Gheorghe Tattarescu” Focsani a mandatat-o pe profesoara Ioana Constantinescu sa preia atributiile de conducere a unitatii. Fosta directoare, profesoara Diana Rozalia Taicutu, si-a dat demisia in urma scandalului in care a fost implicata, apoi a intrat in concendiu medical.  
Ioana Constantinescu este profesoara de limba engleza si membru in Consiliul de Administratie al Liceului de Arta. Profesoara Constantinescu a fost mandatata sa indeplineasca atributiile de director pana la numirea unui nou director de catre ISJ Vrancea. Potrivit Metodologiei in vigoare, inspectorul scolar general numeste un nou director, cu avizul Consiliului de Administratie al ISJ, care sa indeplineasca atributiile pana cel tarziu pe 31 august 2018.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007070 (s)