News Flash:

Uleiul de ricin vindeca hemoroizii si fisurile anale

19 Mai 2016
12058 Vizualizari | 2 Comentarii
hemoroid
O data ce ati dezvoltat hemoroizi, acestia nu dispar complet decat daca veti aplica anumite tratamente recomandate de catre medic. Primul pas spre tratamentul hemoroizilor il reprezinta dieta. O dieta cu alimente bogate in fibresi saraca in alimente procesate este esentiala. De asemenea, se recomnada  cresterea consumului de lichide la sase-opt pahare de apa pe zi.
Cele mai multe tratamente ale hemoriozilor au scopul de a reduce durerea si mancarimile provocate de acestia. De asemenena, se mai recomanda bai de sezut: stati in apa aproximativ trei centimetri timp de 15 minute, de mai multe ori pe zi, mai ales dupa un scaun. Acest lucru va reduce imflamatia si va ajuta la relaxarea spasmelor musculare la nivelul sfincterului. Modificarea dietei si baile de sezut trebuie sa imbunatateasca simptomele in termen de doua saptamani. 
Urmatorul remediul este 100% natural si va asigura eficienta in tratarea hemoroizilor si a fisurilor anale. Asadar, se cumpara ulei de ricin farmaceutic. Se ume­zeste dege­tul mijlociu al uneia din maini intr-un pa­harel cu acest ulei si se fric­tio­neaza timp de 4-5 minu­te (dupa igiena anu­sului cu apa si sapun), ulceratiile anale, in special fistulele gene­ratoare - indubitabil - de can­cer de colon. 

hemoroizi dieta fibre lichide tratamente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

can hydroxychloroquine cause blindness  | #51887
felm  | #52799
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006801 (s)