News Flash:

Uleiul de cocos eficient impotriva cancerului de colon

19 Ianuarie 2018
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Ulei de cocos

Tratamentul naturist pentru cancerul de colon este atat de eficient incat distruge cel putin 90% dintre celulele canceroase. Este stiut faptul ca pentru a reduce riscul aparitiei cancerului de colon, este indicat sa urmam o dieta bogata in fibre si antioxidanti, precum si sa mentinem o greutate normala.

La fel de importanta pentru obiectivul mentionat mai sus este si hidratarea corespunzatoare, dar mai este ceva, ce are legatura cu o descoperire recenta. Este vorba despre uleiul de cocos, care ucide celulele canceroase in doua zile. Aceasta este concluzia unui studiu de specialitate si in care s-a observat ca efectul acidului lauric din uleiul de nuca de cocos este foarte eficient in prevenirea cancerului de colon.

Conform cercetatorilor, s-a constatat ca acest acid a distrus chiar si 93% dintre celule canceroase, dupa numai 48 de ore de expunere. 

Acidul lauric scade nivelurile de glutation in celule si creste stresul de oxidare, conditii in care celulele canceroase au fost mai sensibile. Totusi, pentru a putea dezvolta un tratament definitiv bazat strict pe uleiul de cocos, mai este nevoie de cateva studii aprofundate.

Pana atunci, uleiul de nuca de cocos ajuta inima, scade colesterolul rau si il creste pe cel bun si ii ajuta foarte mult pe cei care vor sa scape de grasimea abdominala. In plus, o dieta slaba in carbohidrati completata de antibiotice ajuta la prevenirea cancerului gastric. Cancerul colorectal este asociat in Occident dietelor bogate in carbohidrati, bacteriile din intestine facandu-si de cap. De asemena, detoxifierea colonului este posibila cu ajutorul remediilor naturiste. Mierea este unul din alimente miraculoase, recomandate pentru o serie de tratamente. Mierea trateaza gripa si raceala, dar este benefica si pentru curatarea colonului de toxine.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005116 (s)