News Flash:

UIMITOR! Te ajuta sa scapi de 2-3 kg saptamanal, scade COLESTEROLUL, este ANTIBIOTIC NATURAL si lupta IMPOTRIVA CANCERULUI! Uite cum trebuie s-o consumi

21 Iulie 2016
17877 Vizualizari | 0 Comentarii
telina bucati
Telina este o leguma foarte sanatoasa, cu multe proprietati benefice sanatatii tale. Nu se mananca doar radacina, ci si tulpina, care este foarte bogata in vitamine. Citeste mai departe ca sa afli mai multe despre acest medicament minune din gradina ta!
Telina lupta impotriva cancerului
Potrivit unor studii, radacina de telina contine substante ce pot opri cresterea tumorilor cancerigene dupa ce acestea deja au aparut sau pot preveni aparitia cancerului cu totul. Pentru tratarea acestor boli, ar trebui sa consumi cel putin 70-100 g de radacina de telina in fiecare zi, fie sub forma de suc proaspat, fie in salate de cruditati. Cura trebuie sa tina cel putin o luna pentru tratare, ca adjuvant sau pentru preventie.
Telina ar putea trata si leziunile canceroase de la nivelul pielii, daca se face o pasta din leguma proaspata (toate partile legumei) si se pun cataplasme pe locul afectat. Se tin 4 ore, apoi locul se curata bine. In acelasi timp se tine si o dieta raw-vegana (in se consuma doar fructe si legume crude) si se bea suc proaspat de telina.
Telina scade colesterolul
Leguma aceasta este foarte buna pentru persoanele care au colesterolul LDL excesiv. Trebuie consumata proaspata zilnic, cate 100 de grame, pentru scaderea nivelului de colesterol. Cura se tine timp de o luna, apoi se ia pauza de o saptamana sau doua – timp in care se pot repeta si analizele. Desigur, este recomandat in acelasi timp eliminarea excesului de prajeli, de carne foarte grasa sau de grasimi artificiale din dieta.
Telina, buna in curele de slabire
Ca sa dai jos kilogramele in plus care iti pun sanatatea in pericol este recomandat sa bei cate 50 ml de suc proaspat de telina inainte de fiecare masa principala. De asemenea, poti consuma salate proaspete ce contin atat radacina de telina, cat si tulpinile foarte bogate in fibre.
Telina este un antibiotic natural
Ca multe alte legume si plante pe care le putem creste in propriile gradini, telina este un antibiotic natural si este in special buna pentru tratarea infectiilor urinare. Are efecte diuretice, astfel ca ajuta la eliminarea rapida a bacteriilor ce au cauzat durerea, iar proprietatie antibiotice curata zonele afectate. Consuma zilnic suc proaspat de telina cu morcovi ca sa tratezi cistitele in mod natural.
Cu telina elimini calculii renali si biliari
Potrivit Formula As, radacina telinei este bogata in saruri de potasiu si magneziu, ce ajuta la eliminarea calculilor renali (de dimensiuni mici) si ai celor biliari. Pentru acest tratament trebuie sa consumi zilnici 100 ml de suc proaspat de telina, facut din radacina, tulpinile si frunzele legumei.
Reglezi dezechilibrele hormonale cu suc de telina
telina este bogatai n fitohormoni ce actioneaza asupra glandelor ce coordoneaza activitatea organelor care produc hormoni in corpul femeii. Asadar, sucul de telina este foarte bun pentru reglarea dezechilibrelor hormonale in caz de dismenoree, amenoree, menopauza prematura sau chiar infertilitate. Bea 30 ml de suc de telina proaspat cu jumatate de ora inainte de fiecare masa principala, timp de 28 de zile – in acest timp trebuie sa renunti la dulciuri si sa limitezi cat mai mult alimentele bogate in proteine si grasimi.
Telina iti protejeaza inima
Leguma este foarte buna pentru mentinerea sanatatii inimii si a sistemului cardiovascular cu totul, fiind recomandata in cazurile de aritmie cardiaca si in cele de hipertensiune. Atentie! Telina are efecte vasodilatatoare! Se consuma 100 ml de suc in fiecare zi, timp de trei saptamani.
Elimini tartrul in mod natural, cu telina
Tulpinile de telina sunt fibroase si destul de tari, astfel ca atunci cand musti din ele – proaspete – si le mesteci, are loc acelasi efect ca al periajului dintilor. In timp, tartrul de pe dinti se elimina in mod natural.

telina pentru preventie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005695 (s)