News Flash:

UIMITOR! Sucul de aloe vera trateaza constipatia, imbunatateste imunitatea si infrumuseteaza pielea. Iata si alte proprietati

7 Octombrie 2015
1536 Vizualizari | 0 Comentarii
suc aloe
Ce beneficii are sucul de aloe vera

Infrumusetarea pielii
 – este cel mai bun medicament pentru vindecarea taieturilor minore, arsurilor si iritatiilor pielii, iar colagenul continut de aloe vera mentine sanatatea pielii si previne imbatranirea acesteia.

Imbunatateste imunitatea organismului – antioxidantii gasiti in aloe vera lupta inpotriva radicalilor liberi si imbunatatesc sistemul imunitar.

Imbunatateste digestia - contine substante care imbunatatesc tranzitul intestinal, reduc nivelul de bacterii si drojdii din intestine si ajuta la diminuarea arsurilor si a altor probleme digestive.

Trateaza constipatia – trateaza foarte repede chiar si constipatia cronica, dar nu este sugerat consumul in cantitati mari, pentru a nu distruge mucoasa gastrica.

Ajuta in tratamentul diabetului – pentru asta, trebuie sa fie consumat, in cantitati mici, timp de 3 luni, zilnic.

Ajuta in procesul de slabire – colagenul nu este usor de digerat, prin urmare, organismul are nevoie de multe energie pentru digestie, acest lucru traducandu-se prin mai multe calorii arse.

Excelent antiinflamator – contine 12 substante care reduc inflamatiile, fiind considerat cel mai bun medicament pentru artrita, umflaturi si dureri articulare.

Aloe Vera este o planta care se gaseste in majoritatea gradinilor adiacente caselor din India. Calitatea principala a acestei plante este capacitatea foarte mare de hidratare, motiv pentru care este principalul ingredient al multor produse cosmetice. Climatul perfect pentru cresterea plantei de aloe vera este cald si uscat, dar are capacitatea de a se adapta la foarte multe tipuri de clima, de ex. poate fi crescuta si in apartamentul tau din Romania.

Cu toate ca nu este promovata in mod oficial, aceasta planta vindeca foarte eficient arsurile si vanataile, dar totusi, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa o folosim in tratamentele externe in locul celor interne.

Gustul sucului de aloe vera nu este foarte placut (amar), dar compenseaza prin faptul ca este un coktail plin cu vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E), minerale (calciu, magneziu, sodiu, potasiu, mangan, crom, cupru, fier) si 19 aminoacizi dintre care 8 esentiali (nu pot fi produsi de corpul uman).

imbunatateste digestia trateaza constipatia aloe vera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005384 (s)