News Flash:

UIMITOR! O combinatie din trei ingrediente, cel mai puternic amestec care previne cancerul

23 Februarie 2016
7653 Vizualizari | 0 Comentarii
combinatie cancer2
Trei ingrediente combinate intr-o anumita proportie iti pot salva viata. Cele trei ingrediente magice sunt: turmericul, piperul negru si uleiul de masline. Se amesteca un sfert de lingurita de turmeric cu o jumatate de lingurita de ulei de masline si se adauga un varf de cutit de piper negru proaspat macinat. 

Toate ingredientele trebuie sa fie din surse bio. Omogenizati bine. Puteti consuma amestecul cu salate si mancaruri, dar puteti, de asemenea, sa-l consumati singur.

Daca puneti amestecul in diverse feluri de mancare, care sunt gatite, adaugati-l la sfarsit. Este important sa nu-l expuneti la caldura excesiva pentru ca ii veti distruge proprietatile. Daca il consumati ca atare, il puteti dilua cu apa. Consumati acest amestec zilnic sau cat mai des posibil.

Cum te ajuta
Medicul american Carolyn Anderson a promovat aceasta reteta, folosita practic de sute de ani in Asia. Specialisul sustine ca acest amestec poate preveni mai multe tipuri de cancer, iar aceasta afirmate nu e altceva decat constatari ale mai multor studii medicale realizate de-a lungul timpului.

"Toata puterea sta in turmeric. Nu exista nici un alt ingredient natural, care este mai eficient pentru reducerea inflamatiei decat turmericul. Cei care consuma acest amestec regulat nu ar trebui sa se mai teama de cancer", a declarat dr. Anderson. Studiile au aratat ca turmericul previne cancerul de colon, de prostata, creier si san.

ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004939 (s)