News Flash:

UIMITOR! Iata cum poti slabi 5 kilograme in numai 5 zile

11 Februarie 2015
1471 Vizualizari | 0 Comentarii
Dieta de 5 zile este clasificata in seria dietelor rapide, dar planul alimentar este astfel conceput incat sa reduca la minimum efectul yo-yo care de regula vine la pachet cu eficienta dietelor rapide, asa cum este si dieta de 5 zile. 

Respectata, dieta de 5 zile te poate ajuta sa scapi de 5-6 kilograme.

Dieta de 5 zile poate fi tinuta pe o perioada dubla de timp, respectiv zece zile dupa aceleasi reguli. Nu vei slabi in a doua perioada de dieta la fel de mult ca in prima perioada, dar in zece zile de dieta poti scapa de 7-8 kilograme.

Revenirea la o dieta normala trebuie sa se faca cu multa atentie, fara excese alimentare.
 

Dieta de 5 zile are trei mese principale si o gustare dupa-amiaza. La finalul meniului vei gasi o lista cu "bonusuri alimentere" la care poti apela daca iti este foame. Ai voie un bonus pe zi, ideal la gustarea din partea a doua a zilei.

In fiecare zi dieta de 5 zile cere sa bei 2 litri de apa, iar inainte de mesele principale trebuie sa bei 200 de mililitri de apa.

La fiecare masa trebuie sa mananci la inceput legumele, iar dupa ce le termini vei trece la carne sau peste. Alimentele nu se mananca impreuna, chiar daca sunt in aceeasi farfurie. Regula este: supa, legumele, apoi restul alimentelor.

dietelor rapide 5 zile 7-8 kilograme
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008237 (s)