News Flash:

UIMITOR! Ce se intampla daca te speli pe fata cu zeama de lamaie

4 Decembrie 2015
1433 Vizualizari | 0 Comentarii
zeama de lamaie
Tinctura de propolis

Propolisul este o substanta produsa de albine, care are un puternic efect antibacterian. De aceea este perfect pentru a combate bacteriile care cauzeaza inflamarea porilor si aparitia cosurilor. 

Aplica pe o dicheta demachianta curata cateva picaturi de tinctura de propolis, apoi aplica pe zona afectata de acnee.

Argila si zeama de lamaie

Un alt motiv pentru aparitia cosurilor este excesul de sebum, substanta uleioasa secretata de pori. Pentru a combate aceasta problema, argila este solutia ideala. Are capacitatea de a absorbi sebumul, lasand pielea curata si purifiata. 

Amesteca un plic cu argila cosmetica cu zeama unei jumatati de lamaie. Aplica pasta rezultata pe fata, insistand asupra zonei în care ai cosuri. Lasa sa actioneze cici minute, apoi clateste-te.
Ulei din arbore de ceai 

Uleiul din arbore de ceai contine substante care limiteaza dezvoltarea bacteriilor, vinovate pentru aparitia acneei prin infectarea porilor.

 Aplica o picatura de ulei de arbore de ceai pe o discheta demachianta curata si tamponeaza zona afectatp de acnee. Lasa sa actioneze zece minute apoi clateste-te.

Pasta de dinti

Pasta de dinti contine un derivat de siliciu care are proprietate de a absorbi umezeala. Aplicata pe un cos si lasata sa actioneze peste noapte, pasta de dinti reduce dimensiunile cosului si îl usuca.

Aspirina pisata

Rolul aspirinei este de a reduce inflamatia si de a estompa roseala cauzata de aceasta. Piseaza o aspirina, amesteca cu cateva picaturi de zeama de lamaie si aplica pe cos. Lasa sa actioneze cel putin cinci minute, apoi clateste-te cu apa rece.

aspirina pisata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005129 (s)