News Flash:

UIMITOR! Ce se intampla daca iti pui pui foi de varza pe sani seara inainte de culcare

12 Aprilie 2016
2112 Vizualizari | 0 Comentarii
varza san2
Sanatatea ta este extrem de importanta, iar atunci cand vrei sa ameliorezi anumite simptome sau dureri, ai fi dispusa sa incerci chiar si unele leacuri babesti. Asa ca azi iti explicam ce se va intampla daca iti vei pune frunze de varza verde pe piept si in jurul picioarelor, inainte de a merge la culcare.

Frunzele de varza sunt similare cu un magnet, deoarece ele atrag si “scot” boala din corpul nostru. Pe langa faptul ca varza est un ingredient excelent pentru a prepara diverse mancaruri, varza este foarte benefica pentru a trata anumite boli si afectiuni, precum cele de mai jos:

Umflaturile cauzate de traumatisme si lovituri
Daca te-ai lovit la mana sau la picior, iar zona aceea a inceput sa se umfle, infasoara mana sau piciorul cu frunze proaspete de varza alba. Strange frunzele cu un bandaj sau comprese. Poti aplica aceeasi procedura daca te-ai lovit la glezna sau daca ai probleme din cauza picioarelor umflate.
Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate posibile de pe urma acestui tratament, specialistii recomanda sa dormi cu compresele cu varza in jurul picioarelor sau mainilor lovite.
Durerile de cap
Daca ai dureri de cap insuportabile, este posibil sa ai probleme cu vederea. Cu toate acestea, durerile de cap pot fi legate de stresul excesiv sau de oboseala. Prin urmare, aplica o compresa facuta din frunze de varza direct pe tample sau pe partea superioara a capului. Pune-ti o caciula sau alt accesoriu pentru a pastra frunzele intr-un loc fix.
Durere aparuta din cauza alaptarii
Daca femeile se confrunta cu dureri puternice ca urmare a alaptarii bebelusului, pot apela la urmatorul truc: isi pot aplica o compresa facuta din frunze proaspete de varza direct pe sani, iar durerea va disparea. Poti face acest lucru atat pe timpul zilei, cat si noaptea, potrivit feminis.ro.

Galerie Foto

varza_san.png
sanatatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004770 (s)