News Flash:

UIMITOR! Ce se intampla daca inmoi picioarele in APA CU LAMAIE de doua ori pe saptamana. REZULTATUL E MIRACULOS!

27 Iunie 2016
39607 Vizualizari | 0 Comentarii
picior in apa
Dorinta fiecarei femei este sa aiba picioare superbe. Din cauza statului in picioare si a incaltamintei incomode sau chiar a lipsei unui vitamine sau a unui mineral din organism, de multe ori se intampla sa nu arate asa. Te-ai saturat de calcaie crapate si uscate? Nu doar tratamentele scumpe sunt cheia frumusetii picioarelor. Iata ca natura isi ofera serviciile si in aceasta problema. Iata o metoda usoara si ieftina.
Ingrediente:
4-5 l apa calda
1 lamaie taiata rondele
3 linguri bicarbonat de sodiu
burete, perie, piatra ponce
ulei de lavanda(optional)- pentru relaxare

crema hidratanta de picioare- recomandata este cea de galbenele

Mod de utilizare:
Intru-n lighean se pune apa calda, se adauga bicarbonatul de sodiu si se amesteca pana se topeste. Pentru relaxare adaugati cateva picaturi de ulei de lavanda. Mirosul sau va va aduce o stare de relaxare a intregului corp nu numai a picioarelor. Adaugati feliile de lamaie. Tineti picioarele la inmuiat 15-20 de minute. Cu ajutorul periei sau a buretelui, pietrei ponce, frecati temeinic partea inferioara a piciorului(talpa cu calcaiu). Puneti inapoi picioarele pentru inca 1-2 minunte. Stergeti cu un prosop moale si masati cu crema hidratanta. Indicat este sa va puneti sosete de bumbac si daca puteti chiar sa si dormiti cu ele in picioare. De aceea este recomandat ca acest procedeu sa se efectueze seara inainte de culcare. Se repeta acest proces de 1-2 ori pe saptamana, apoi se reduce la 1-2 ori pe luna in timpul iernii.

Iata cum mai puteti utiliza lamaia pentru un ten frumos
Zeama de lamaie este ideala pentru tenul gras, pentru ca te scapa de excesul de sebum, insa nu exagera cu acest tratament naturist, deoarece poate sa sensibilizeze pielea cu timpul. Seara, inainte de culcare, aplica suc de lamaie pe ten, cu ajutorul unui disc demachiant. Lasa-l sa actioneze 1-2 minute, apoi clateste-te cu apa minerala. Acest procedeu previne ingrasarea pielii, fara sa iti lase o piele terna si uscata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006814 (s)