News Flash:

UIMITOR! Ce se intampla daca bei apa cu miere dimineata, pe stomacul gol

5 Martie 2016
4248 Vizualizari | 0 Comentarii
apa cu miere
Ai auzit probabil ca multi oameni beau apa indulcita cu miere dimineata, inainte de a lua micul dejun. Aceasta bautura este un bun inlocuitor pentru cafea si e nevoie doar de 7 minute sa fie complet absorbita.

Adaugati o lingura de miere la un pahar de apa calduta si beti in fiecare dimineata. Mierea este foarte sanatoasa, dar numai atunci cand este organica. Pentru cele mai bune rezultate, puteti adauga suc de lamaie si un varf descortiaoara.

Valoarea nutritiva a mierii variaza in functie de plantele cu care albinele au intrat in contact. Mierea contine in proportie de 80% zaharuri naturale, 18% apa, contine vitamine (inclusiv C si B6, tiamina, niacina si riboflavina), 22 deaminoacizi esentiali si minerale (inclusiv calciu, zinc, sodiu, potasiu, fier, cupru , mangan si fosfor). Iata de ce e bine sa consumi apa cu miere dimineata, la trezire:

1. Un pahar de apa cu miere va ajuta sa pierdeti in greutate, stimuleaza energia si detoxifica organismul. 
2. Aceasta combinatie este utila mai ales in timpul iernii, deoarece ofera multe beneficii puternice. Mierea are efect de vindecare in cazul infectiilor respiratorii si calmeaza durerile in gat.
3. Mierea are un indice glicemic mai mic decat zaharurile prelucrate astfel ca e putin probabil sa provoace fluctuatii rapide ale zaharului in sange.
4. Mai dulce decat zaharul prelucrat, este nevoie de mai putina miere pentru a indulci un preparat.

5. Mierea poate preveni constipatia, deoarece este un laxativ natural. In acelaai timp, miere poate ajuta la ameliorarea diareei.
6. Mierea are antioxidanti, substante cu efect antibacterian si antiinflamator, care impiedica deteriorarea celulelor si lupta cu infectiile.
7. Ca o forma eficienta de carbohidrati, mierea poate fi utilizata inaintea si dupa antrenamentele fizice pentru a furniza energie si a reduce timpul de recuperare.
8. Mierea poate reduce colesterolul LDL, factori de risc pentru ateroscleroza.
9. Cercetarile arata ca un consum de miere locala poate scadea sensibilitatea la alergenii din mediu.
10. Multi dintre noi consumam prea mult zahar sau alimente procesate, iar asta e un mare obstacol in pierderea surplusului de kilograme. Mierea poate oferi dulceata de care au nevoie papilele noastre gustative si ne ajuta sa controloam pofta de junk food.

scortiaoara zaharuri naturale vitamine aminoacizi esentiali minerale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006233 (s)