News Flash:

UIMITOR! Bautura care iti consolideaza ligamentele genunchiului si tendoanele

18 Martie 2016
1981 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura picioare
Cu siguranta genunchii reprezinta una dintre cele mai importante articulatii din corpul uman, deoarece acestia sustin o pozitie corecta a corpului si sprijina toate miscarile picioarelor in timp ce mergeti, sariti, etc.
Pe masura ce imbatranim, ligamentele si tendoanele devin mai putin flexibile si mobile, iar lubrifierea este mai redusa. Chiar daca acest proces este complet natural, trebuie sa facem tot ce este necesar pentru a ne pastra genunchii flexibili cat mai mult timp. In randurile de mai jos va aratam o metoda naturala pentru a consolida ligamentele si tendoanele, sporind calitatea vietii tale.
Este vorba de o bautura care contine ingrediente cu proprietati anti-inflamatorii puternice care atenueaza durerea, inclusiv cantitati mari de vitamina C, bromelaina, siliciu si magneziu.
Ingrediente:
250 ml de apa
7 g scortisoara
2 cani de ananas (felii)
1 cana de fulgi de ovaz instant
1 cana de suc de portocale natural brut
40 g migdale zdrobite
40 g miere cruda
Mod de preparare:
Stoarceti sucul de la ananas. Intr-un blender, se amesteca suc de portocale, scortisoara, miere si migdale. Se adauga fulgii de ovaz si sucul de ananas in blender.
Se amesteca din nou, pana cand veti obtine un amestec omogen. Apoi, se adauga mai multe cuburi de gheata, se amesteca din nou, si bautura este gata pentru consum

corpul uman miscarile lubrifierea apa scortisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005647 (s)