News Flash:

Udrea: PMP ii ramane loial lui Basescu, biroul sta in continuare pregatit

13 Ianuarie 2015
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul presedinte Traian Basescu "este in masura sa spuna" cand si cum va decide sa se reimplice in politica, dar PMP ii ramane loial, iar "biroul sta in continuare pregatit" pentru el, a declarat, luni, liderul PMP Elena Udrea.
"Cred ca este in masura sa spuna chiar dansul (Traian Basescu - n.r.) cand si cum va decide sa se reimplice in politica. PMP ramane loial presedintelui in orice context, pana la capat", a precizat Udrea.
Ea a fost intrebata daca a vorbit cu fostul presedinte, avand in vedere ca initial acesta ar fi trebuit sa se inscrie in PMP imediat dupa incetarea mandatului de sef al statului.
"Am vorbit cu domnul presedinte. Este decizia presedintelui Traian Basescu cand va dori sa se implice in viata politica. Au trecut trei saptamani de cand a plecat de la Cotroceni. Cand domnia-sa va hotari in ce moment doreste sa se reimplice in viata politica, este o mare asteptare fata de preluarea rolului de lider al opozitiei. Este evident ca opozitia la guvernarea PSD este slaba, insa este decizia domniei-sale cand va face acest lucru. Este in acelasi timp clar ca ramane apropiat proiectului Partidului Miscarea Populara, pentru ca este un proiect care s-a nascut la initiativa dansului", a explicat Udrea.
Intrebata daca presedintele s-ar apropia de Fundatia Miscarea Populara, Udrea a raspuns ”ca nu stie nimic legat de fundatie” si ca ea vorbeste de PMP, ”continuatorul mostenirii lui Traian Basescu".
Udrea a mai fost intrebata de ce crede ca Basescu "a stat pe tusa" in ultimele trei saptamani.
"Sunt trei saptamani. A fost si vacanta. (...) Biroul sta in continuare pregatit", a adaugat Udrea. Mediafax.ro

elena udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006263 (s)