News Flash:

Udrea, pe Facebook: Nu mai bine ma ardeti pe rug decat sa mai jucam acest teatru absurd?

25 Februarie 2015
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea a postat, marti, un mesaj pe Facebook, in care arata ca opt cereri de arestare preventiva si urmarire penala au fost formulate, in doua saptamani, de procurori impotriva sa, dintre care trei in numai doua ore, si adauga: ”Nu mai bine ma ard pe rug decat sa mai jucam acest teatru absurd?”
Postarea Elenei Udrea pe Facebook incepe cu intrebarea: ”Nu mai bine ma ardeti pe rug?”.
Ea precizeaza ca ”opt cereri de arestare preventiva si urmarire penala in doua saptamani au fost formulate de procurori impotriva sa, dintre care trei in numai doua ore!”.
”Nu exista, se pare, un infractor mai mare in Romania! Totul este facut pe repede inainte. Zeci de acuzatii total nefondate. Numai denunturile frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale. Toti cei implicati, chiar daca fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi”, mai scrie Udrea, adaugand ca ”arestati sunt doar cei care nu au fost de acord sa formuleze acuzatii la adresa sa”.
”Nu mai bine ma ard pe rug decat sa mai jucam acest teatru absurd?”, se arata in incheierea mesajului postat pe reteaua de socializare de catre Elena Udrea.
Cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul "Gala Bute" a fost trimisa, marti dupa-amiaza, de procurorii DNA la instanta suprema, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au trimis la Inalta Curte de Casatie si Justitie propunerea de arestare preventiva a Elenei Udrea, la scurt timp dupa ce fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului a fost audiata la DNA si i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile, in dosarul "Gala Bute".
Dosarul a fost inregistrat la instanta suprema, care a stabilit ca propunerea va fi analizata miercuri dimineata de judecatorul de drepturi si libertati.
Elena Udrea este in arest la domiciliu, masura luata in cazul sau in dosarul Microsoft.
Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a stat in Arestul Politiei Capitalei din seara zilei de 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in ziua urmatoare ea fiind arestata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul "Microsoft". In 17 februarie, Elena Udrea a fost scoasa din arest si plasata in arest la domiciliu, in urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a judecat contestatia deputatului PMP.
Potrivit deciziei, Udrea nu are voie sa vorbeasca cu Dorin Cocos, Dinu Pescariu si cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, in mod direct sau indirect, si nici sa divulge sau sa redea in presa sau pe retelele sociale informatii din cauza penala.
Camera Deputatilor a avizat, in 9 februarie, urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a Elenei Udrea atat in dosarul "Microsoft", cat si in dosarul Gala Bute.
Mediafax.ro 

elena udrea romania elenei udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005967 (s)