News Flash:

Turistii europeni care merg in Grecia, avertizati sa-si ia suficienti bani numerar la ei

29 Iunie 2015
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
cursa valutar1
Mai multe state europene si-au avertizat cetatenii care merg in concediu in Grecia sa-si ia suficienti bani numerar la ei, in conditiile in care Atena a anuntat ca bancile vor fi inchise de luni, pe fondul crizei financiare care se agraveaza, relateaza AFP in pagina electronica.
Inca dinainte ca Grecia sa anunte ca inchide bancile de luni, numeroase bancomate erau deja goale, iar la cele care mai functionau se formasera cozi lungi.
Dar turistii care plecau de la aeroportul Charles de Gaulle din Paris duminica nu pareau ingrijorati. "Nu exista niciun motiv sa nu mergem in vacanta. Singura noastra preocupare este daca va fi insorit", a declarat Jean-Pierre, care urma sa plece spre insula Creta, adaugand ca si-a luat suficienti bani numerar pentru a-i ajunge tot sejurul de trei saptamani.
Ministerul german de Externe a recomandat ca turistii "sa ia suficient cash" cand viziteaza Grecia, sa se informeze cu privire la evolutia situatiei si sa verifice recomandarile de calatorie.
Dupa ce negocierile dintre liderii de stanga de la Atena si ceilalti membri ai zonei euro s-au incheiat brusc sambata, Grecia parea duminica mai aproape de un default.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005458 (s)