News Flash:

Turistii din Clisura Dunarii se pot plimba cu catamaranul

24 Iunie 2016
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
catamaran
Turistii din Clisura Dunarii se pot plimba cu catamaranul pe fluviu, capacitatea ambarcatiunii fiind de 50 de locuri, a declarat, la Resita, Camelia Susco, sef Serviciu Comunicare in cadrul Consiliului Judetean Caras-Severin.
"Catamaranul Bazias 1 a inceput sa efectueze curse pe Dunare, rutele propuse fiind Pojejena — Coronini — Stanca Baba Caia si pana in apropiere de Golubac (Serbia) sau pe distanta cuprinsa intre Pojejena si Bazias. Durata cursei este de trei ore, iar programarea acestora se face in functie de solicitari. Costul este de 550 lei/ora pentru 50 de locuri, cat este capacitatea catamaranului. Tot in functie de solicitari, se vor face curse spre Veliko Gradiste (Serbia) si chiar Smederevo, in tara vecina, cu plecare din Moldova Veche. Sunt deja solicitari pentru a duce si grupuri de la Pojejena la Orsova", afirma Camelia Susco.
Cei interesati pot obtine informatii de pe pagina web a Consiliului Judetean Caras-Severin (www.cjcs.ro).
Catamaranul a fost achizitionat de catre Consiliul Judetean Caras-Severin printr-un proiect transfrontalier cu finantare europeana care a mai prevazut cumpararea unui ponton, construirea unui port in localitatea Pojejena, precum si lucrari de dragare si indiguire. Valoarea proiectului a fost de 1 milion euro.
AGERPRES

judetean caras-severin camelia susco
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006565 (s)