News Flash:

Turcia anunta o alianta cu Rusia si Iran

20 Iulie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
turcia
Turcia este pregatita sa depuna eforturi in vederea restaurarii pacii si stabilitatii in regiune , impreuna cu Rusia si Iran, a declarat presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan,  intr- o convorbire telefonica cu omologul sau iranian, Hassan Rohani.

"Astazi , suntem hotarati mai mult decat oricand inainte de a contribui la solutionarea problemelor regionale mana in mana cuIran si Rusia, precum si in cooperare cu acestea" relateaza agentia iraniana IRNA preluata de agentia oficiala rusa TASS.

Presedintele turc l-a informat pe presedintele Rouhani cu privire la situatia din Turcia . "In prezent , situatia se intoarce la normal , dar este prea devreme sa spunem ca totul este terminat", a declarat Erdogan, potrivit aceleiasi surse.

La rindul sau, presedintele Hassan Rohani a laudat poporul turc pentru curajul si maturitatea politica care s-a ridicat pentru a apara autoritatile legitime .

"Stabilitatea si linistea in Turcia, au un impact pozitiv asupra atmosferei in intreaga regiune . Nu avem nici o indoiala ca linistea in tarile lumii islamice nu se potriveste cu teroristii si unele superputeri", a subliniat presedintele iranian .

iran rusia presedintele turc erdogan hassan rohani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005947 (s)