News Flash:

TUPEU de bizon in trafic! Prins de politisti pe contrasens, fara permis si cu numere false!

1 Iunie 2015
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
fara permis
Un tanar de 25 de ani a fost prins in trafic de politisti, duminica seara, in Timisoara, dupa ce a intrat pe sens interzis si a dat nas in nas cu oamenii legii. Soferul a fugit de la fata locului deoarece avea permisul suspendat, iar numerele de inmatriculare de pe masina erau false. 
Barbatul este din judetul Mehedinti si circula pe strada Michelangelo, spre Parcul Civic, cand a virat dreapta pe sens interzis, pe strada Mihai Eminescu, unde a dat nas in nas cu un echipaj al Politiei. Speriat, soferul, care se afla in masina cu fratele sau si o tanara, a fugit din autovehicul. De asemenea, fratele sau a smuls numarul de inmatriculare din fata si s-a facut si el nevazut, scrie tion.ro.
Politistii au pornit pe urmele soferului fugar si au reusit sa-l prinda cateva minute mai tarziu.
In urma cercetarilor, oamenii legii au aflat ca tanarul de 25 de ani nu este la prima abatere de acest gen, iar numarul de inmatriculare cu care fratele sau a fugit nu corespundea cu numarul de pe spatele masinii, care este radiata din circulatie din 2014. Mai mult, soferul are permisul suspendat si cu doar cateva zile in urma el a mai fost prins in trafic de politistii de la Sectia 1 cu masina radiata. Atunci, oamenii legii i-au luat numerele de inmatriculare si i-au intocmit dosar penal.
In urma incidentului de duminica seara, tanarul sofer a fost dus la sectie pentru a da declaratii, iar politistii au deschis pe numele sau un nou dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis, dar si pentru conducerea unei masini cu numere false.

permisul suspendat strada michelangelo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004478 (s)