News Flash:

Tudor Chirila, scandal monstru in direct. Si-a iesit din minti in emisiune

24 Septembrie 2017
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
tudor chirila
Tudor Chirila a fost implicat intr-un scandal imens pe durata unei emisiuni. Vedeta ProTV s-a contrat cu moderatorii de la matinalul Digi FM, Bogdan Miu si Catalin Striblea, si a iesit, pur si simplu, din emisiune. Artistul a fost enervat cu mai multe glume facute pe seama sa.

"Ai castigat de atat de multe ori «Vocea Romaniei» incat Marius Moga a cedat nervos si s-a mutat la «Vocea Romaniei Junior», macar acum e printre ai lui“, „Esti un actor atat de bun incat rolul de artist de succes iti iese foarte bine“, „Esti atat de frumos incat perna ta iti canta: «Nu te vreau azi, nu te vreau azi»“, „Au trecut ani si viata te-a schimbat, au trecut ani si la «Vocea» esti jurat, pe Brenciu l-ai zburat, de trei ori trofeul l-ai castigat, dar freza ta e tot de... cenzurat“, „Ce-i spune lumea lui Tudor cand se intalneste cu el la mare? Sa stii ca nici Vama nu mai e ce a fost“, „De cati Tudor Chirila ai nevoie sa schimbi un bec? De unul singur, Tudor Chirila tine becul, iar restul lumii se invarte in jurul lui“, au fost glumele de tip “roast” prezentate de Beatrice, producatoarea emisiunii, la care Bogdan Miu si Catalin Striblea s-au amuzat copios. Nu, insa, si Tudor Chirila.

Artistul s-a enervat, insa, la maximum in momentul in care una dintre glume facea referire la viata lui personala: „Stiti care este cel mai bun album cu Tudor Chirila? E albumul ala cu poze in care apare si Andreea Raicu.“ Tudor Chirila nu a mai putut suporta si i-a cerut prezentatoarei foaia de pe care citea glumele spunand: „Dar nu vrei sa imi dai sa le citesc eu ca parca tu ma adormi”. N-a mai durat mult si lucrurile au luat o intorsatura nefavorabila pentru matinalii de la Digi FM, care au fost umiliti de catre Tudor Chirila.

„Am ras“, a spus cantaretul ironic. „Mai ales la aia cu Andreea Raicu. Sincer, mi se pare de c***t faza asta cu fostele iubite si amestecul loc in niste glume care si asa sunt slabute. Noi am venit aici sa vorbim despre muzica, nu sa facem glume de c***t”, a fost reactia lui Tudor Chirila.

Bogdan Miu a incercat sa se scuze, spunand ca a incercat sa o convinga pe Beatrice, inainte de emisiune, sa nu zica gluma cu Andreea Raicu. „Las-o asa de c***t cum a fost si mergem mai departe“, a zis nervos Chirila, conform stiripesurse.ro.

"M-am suparat pentru ca eu, in general, lucrurile astea intime nu le transform in circ. Noi am venit aici sa vorbim despre muzica, nu sa facem glume de c***t”, a continuat artistul. Matinalul a fost intrerupt din dorinta lui Tudor Chirila de a iesi din emisie.

„Nu cred ca asta va intereseaza, sincer, cred ca pe voi singurul lucru care va intereseaza este sa iasa putin circ dupa emisiunea asta si ati reusit. Eu a trebuit sa stau 10 minute sa ascult cum o lesinata citea glume si trebuia sa ne facem ca radem, dincolo de faptul asta, umorul vostru e slab. Tu ai vrea sa fii Times New Roman, dar aia chiar le au bune“, a mai spus artistul.

tudor chirila bogdan miu catalin striblea artistul enervat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005207 (s)