News Flash:

Trupul ultimului marinar roman disparut dupa naufragiul din Marea Adriatica a fost gasit

14 Aprilie 2015
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
Echipele de cautare au gasit luni, in Marea Adriatica, trupul celui de-al doilea dintre romanii disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza site-ul de stiri CronacheMaceratesi.it.
Trupul neinsufletit al romanului Vasile S., in varsta de 39 de ani, a fost gasit luni dimineata in Marea Adriatica, in apropierea epavei pescadorului Sparviero.
Vineri, scafandri italieni gasisera in aceeasi zona trupul unui alt roman - Costel M., in varsta de 35 de ani.
Pescadorul Sparviero - cu lungimea de 16 metri si gabaritul de 16 tone - s-a scufundat pe 2 aprilie in Marea Adriatica, la circa patru kilometri in largul portului Civitanova Marche, in partea de centru-est a Italiei.
Cei doi marinari romani - Costel M., in varsta de 35 de ani, si Vasile S. (39 de ani) - erau disparuti in urma accidentului.
Alti doi marinari - un roman si un italian - au fost gasiti morti la scurt timp dupa naufragiu. Este vorba de romanul Viorel George T., in varsta de 19 ani, si de italianul Michele F., in varsta de 25 de ani. Doi marinari italieni - capitanul Leonardo Coccia (23 de ani) si Leo A. (37 de ani) - au fost salvati.
Procurorii din Fermo au dispus inculparea pentru omor multiplu din culpa a capitanului pescadorului scufundat, Leonardo Coccia, in varsta de 23 de ani, si a tatalui sau, Ferdinando Coccia, armatorul navei. Mediafax.ro

marea adriatica cronachemaceratesi it
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007450 (s)