News Flash:

Trupul romanului mort in atentatul din Nisa a fost repatriat

28 Iulie 2016
910 Vizualizari | 0 Comentarii
camion nisa
Sicriul cu trupul romanului ucis la Nisa a fost adus, joi, in Romania si va fi depus la catedrala din Rovinari. Cristian Coman va fi inmormantat, sambata, in Cimitirul Eroilor din Rovinari, la eveniment anuntandu-si prezenta si ambasadorul Frantei in Romania, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Trupul neinsufletit al lui Cristian Coman, romanul ucis in atentatul terorist de la Nisa, a fost adus, joi, la ora 15.25, in Romania.
Sicriul a fost preluat de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti de o firma de servicii funerare, care il va transporta ulterior in orasul natal, Rovinari, pentru inmormantare.
”Familia a apelat la o firma de servicii funerare pentru a prelua sicriul cu trupul neinsufletit de la Bucuresti, urmand sa fie depus la Catedrala din Rovinari, pana sambata, la ora 12.00, cand va avea loc inmormantarea. Toate cheltuielile vor fi suportate de francezi. Am luat hotararea in Consiliul Local de a acorda familiei un ajutor financiar de urgenta, in valoare de 5.000 de lei. O sa punem la dispozitie si o sala in care va avea loc pomana. Si-a anuntat prezenta la inmormantare si ambasadorul Frantei, Francois Saint-Paul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Robert Filip, primarul orasului Rovinari.
In urma cu opt ani, Cristian Coman a plecat din Gorj cu sotia sa si s-au mutat la Timisoara. In 2010, au decis insa sa mearga in Austria, la munca, unde l-au luat si pe fiul lor in varsta de sapte ani.
De Ziua Nationala a Frantei, cu totii au hotarat sa mearga in vacanta cu familia, la Nisa. In seara in care se afla pe promenada, Cristian Coman si-a anuntat mama ca va veni acasa si va sta si la Rovinari o saptamana, in concediu.
”Pe 7 august implineai 35 de ani. Mi-ai promis ca, dupa concediul din Franta, vei veni si acasa la Rovinari, sa ne vezi, mama, ca ti-e dor de noi. Erati atat de fericiti in concediu si mi-ati povestit multe. Ati vizitat Coasta de Azur, Monaco, trei zile ati fost foarte fericiti, mama, iar a patra zi, pe 14 iulie, erati foarte incantati ca aveti ocazia sa participati si voi la Ziua Nationala a Frantei. Dar fericirea voastra s-a spulberat intr-o tragedie, mama!”, a fost mesajul postat de Anisoara Coman, mama lui Cristian, pe retelele de socializare.
Copilul lui Cristian si sotia acestuia au scapat cu viata din fata camionului condus de un terorist care a ucis 84 de oameni din multimea adunata pe Bulevardul Promenade des Anglais din Nisa.
Cei doi nu vor ajunge insa, sambata, la inmormantare, pentru a-l conduce pe barbatul de 34 de ani pe ultimul drum intrucat se afla sub supraveghere medicala intr-un spital din Franta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005877 (s)