News Flash:

Trupul lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la INML

26 Septembrie 2016
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
gyuri pascu2
Trupul lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", iar marti va avea loc autopsia.


"Este la noi, dar nu se va face autopsia astazi, pentru ca a fost luat de dimineata, la prima ora si nu are 24 de ore. Noua la birou nu ne-au parvenit inca documentele, maine dimineata le vom avea, inclusiv buletinul dumnealui. Medicul legist a considerat ca este caz medico-legal, probabil nu avea cauza de deces si l-a ridicat. Si varsta si faptul ca este persoana publica. Maine va avea loc autopsia", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marian Iliescu de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici".


Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani, in urma unui infarct, potrivit coordonatorului SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.


"In jurul orei 5, am primit apelul de urgenta pentru o persoana inconstienta. S-au deplasat echipajele noastre, au gasit un pacient in stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul", a declarat Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti.


Ioan Gyuri Pascu avea 55 de ani si se retrasese din viata artistica din cauza problemelor de sanatate.


Gyuri Pascu, nascut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician si actor, membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1982 si de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae.


Pe langa activitatea de la Divertis, unde a abordat in special satira politica, a mai jucat in filme de lung metraj precum "O vara de neuitat" – in regia lui Lucian Pintilie si in "Occident"– regizor Cristian Mungiu.


A mai jucat in mai multe piese de teatru, precum "Take, Ianke si Cadir", asigurand si coloana sonora pentru unele din ele.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004749 (s)