News Flash:

Trucurile unui masaj erotic desavarsit

27 Iulie 2015
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
masaj erotic2
Pornind de la premisa ca energia umana fundamentala este cea sexuala, energie ce trebuie amplificata si rafinata, inteleptii Orientului Antic au dezvoltat arta atingerii, arta masajului erotic. Cuplurile care incearca impreuna aceasta experienta dau dovada de "open mind", de incredere si buna comunicare, de respect reciproc si lipsa de prejudecati. Masajul erotic stimuleaza sau mai rau incurca un cuplu? - se intreaba un cititor CSID. Nelamuririle cititorilor au ajuns si de aceasta data la psihologul csid.ro Emilia Potenteu, care a venit cu raspunsurile.

"Ce parere aveti despre cuplurile care merg la masaj erotic impreuna? Exista vreun risc pentru relatie, partenerii ar putea privi experienta ca pe ceva nou si nepermis? Este o surpriza placuta pentru o partenera?"

Uneori, experienta este chiar recomandata si ofera beneficii substantialedeopotriva ambilor parteneri, oferind informatii si perspective noi in dinamica cuplului. Totusi, trebuie subliniata diferenta dintre a incerca experienta si a deveni o practica frecventa. Sigur ca in cazurile in care cuplul necesita astfel de experiente tot mai des, relatia tinde sa se denatureze, transformandu-se intr-una fara echilibru in cadrul careia desensibilizarea erotica este galopanta si fara drum de intoarcere.


masajului erotic ilia potenteu beneficii substantiale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005919 (s)