News Flash:

Trucuri de ingrijire daca vrei sa fii o femeie sexy

22 Martie 2015
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca vrei sa ai o piele frumoasa si sanatoasa trebuie sa ai un ritual de frumusete pe care sa-l respecti cu sfintenie in fiecare zi. 
Demachierea, hidratarea, exfolierea sunt doar cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea un ten luminos.
Demachierea cea de toate zilele
Nicio zi nu trebuie sa inceapa si sa se sfarseasca fara demachiere. Daca peste alti pasi de ingrijire mai poti sari, peste acesta nu ai voie. In fiecare seara si dimineata tenul tau are nevoie de curatare pentru indepartarea machiajului si a celulelor moarte. Chiar daca nu te machiezi, tenul trebuie curatat cu un demachiant pentru inlaturarea mizeriei si a sebumului. Daca nu ne curatam pielea, riscam sa ne apara puncte negre si cosuri, iar tenul nostru sa devina tern si sa-si piarda din vitalitate.
Hidratare cu creme
Dupa demachiere ai nevoie de hidratare. Insa, hidratarea trebuie facuta in functie de tipul de ten si de momentul zilei. Astfel, dimineata foloseste o crema mai lejera care sa fie si baza de machiaj, iar seara o crema mai grasa care sa-ti hraneasca intens fata. De asemenea, este foarte important sa stii ce fel de tip de ten ai, si sa folosesti cremele destinate tenului tau. Hidratarea este la fel de importanta si pentru restul corpului. Asa ca, nu uita sa-ti aplici, in fiecare seara, o crema pentru corp, insistand la coate si calcaie.
Exfoliere saptamanala
Fie ca vorbim de pielea fetei sau de cea a corpului, exfolierea este la fel de importanta. Daca ai un ten normal sau mixt, poti sa te exfoliezi o data pe saptamana. Daca ai un ten uscat nu ai nevoie de mai mult de 2 asfel de proceduri pe luna. Practic, prin acest proces tu indepartezi celulele moarte si faci loc celulelor noi si sanatoase. Foarte important este sa te hidratezi dupa ce folosesti un abraziv. Nu ai nevoie neaparat de un exfoliant din comert, iti poti prepara, singura, unul in casa din malai si miere.  
Protejeaza-te impotriva soarelui 
In orice anotimp avem nevoie de protectie solara. O crema cu factor de protectie trebuie aplicata in fiecare dimineata. Daca nu vrei sa folosesti o crema speciala, poti sa-ti cumperi o crema de zi, hidratanta care are si factor de protectie. Se stie ca soarele este principalul vinovat pentru riduri, pete si chiar cancer. Un lucru este sigur: soarele dauneaza grav tenului tau. Asa ca, protejeaza-te!
Hidratare si hranire cu ajutorul mastilor
Supus zilnic agresiunilor, tenul nostru are nevoie de ajutor pentru a se reface. De aceea, mastile faciale trebuie aplicate cel putin o data pe saptamana. Fie ca optezi pentru unele din comert sau pentru cele pe care ti le faci acasa, astfel de tratamente iti redau stralucirea si elasticitatea tenului.
Alimentatia corecta se vede pe fata ta
Poate ai sa te intrebi de ce iti vorbesc despre alimentatie intr-un material dedicat ritualului tau zilnic de ingrijire faciala. Insa, este foarte important sa intelegi ca ceea ce mananci se vede pe fata ta. Consuma cat mai multe fructe si legume. Nu sari peste micul dejun cu proteine, fibre si grasimi sanatoase. Incearca sa introduci in dieta ta uleiul de masline, pestele, nucile, semintele crude cumparate din magazine naturiste. Doar cu ajutorul unei alimentatii echilibrate cu vitamine, minerale si antioxidanti vei reusi sa ai un ten sanatos si frumos. Toate cremele din lume si tratamentele cosmetice nu te vor ajuta cu nimic daca nu ai o alimentatie corecta. 

exfoliere saptamanala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005763 (s)