News Flash:

TRUC FABULOS! Puneti praf de copt in pantof si vei vedea efectul

15 Noiembrie 2015
3973 Vizualizari | 0 Comentarii
praf de copt

Va luptati cu mirosul de picioare? Pe langa produsele din comert, puteti gasi solutii si in propria bucatarie sau la farmacia de la coltul strazii. Cateva ingrediente simple pot rezolva rapid chiar si cea mai grava problema cu mirosul neplacut al picioarelor.

Praful de copt

Presarati praf de copt direct in interiorul pantofilor. Atentie, nu exagerati!

Ceaiul

Bagati picioarele intr-un vas cu apa in care au infuzat 5 pliculete de ceai negru. Taninii din ceai sunt astringenti, impiedicand picioarele sa transpire.
In cazul in care niciunul dintre sfaturile si remediile de mai sus nu va sunt de folos si nu va scapa de mirosul de picioare, este timpul sa cereti si opinia unui medic specialist.

Suplimente de vitamine si minerale

Daca nu consumati inca suplimente de multivitamine, este cazul sa incepeti. Uneori, picioarele transpirate, urat mirositoare, pot fi tratate cu suplimente cu zinc. Fiti totusi atenti sa nu depasiti o cantitate mai mare de 15 miligrame de zinc pe zi si urmati si sfaturile referitoare la igiena, prezentate mai sus.

Alaunul

Puteti gasi alaun la plafarul / farmacia / supermarketul din cartierul vostru si chiar functioneaza. Umpleti un lighean cu apa si adaugati o lingura de alaun. Dupa inmuierea picioarelor circa o jumatate de ora, clatiti picioarele cu apa calduta. Repetati procedura o data la 4 zile. Imbunatatirile nu vor intarzia sa se faca observate. Alaunul reprezinta un remediu usor de utilizat acasa, in cazurile de miros extrem de neplacut al picioarelor.

Otetul de mere

Inmuiati-va picioarele intr-un lighean cu apa in care ati pus o treime de ceasca de otet de mere. Nu incercati sa fiti creativi si sa folositi otet alb normal, pentru ca nu este eficient.


ceaiul alaunul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006869 (s)