News Flash:

Troleibuz implicat intr-un carambol la Timisoara

16 Aprilie 2015
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
Carambolul a avut loc la intersectia dintre Calea Aradului si strada Liege din Timisoara. Un sofer, aflat la volanul unui Peugeot, se indrepta spre centrul orasului, pe Calea Aradului, cand, la un moment dat, la intersectia cu strada Liege, a pierdut controlul automobilului si s-a izbit de un autoturism Volkswagen Golf si de un Volkswagen Tiguan, care stationau la semafor. Cele doua masini au fost proiectate, la randul lor, intr-un troleibuz, respectiv intr-un Volkswagen Polo.
In urma impactului, cele patru masini au fost avariate, iar doi copii aflati in autoturismul Volkswagen Golf au fost raniti, ei fiind transportati la spital.
La fata locului au ajuns echipaje ale politiei, care au supus soferul masinii Peugeot unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, scrie tion.ro.
Circulatia in zona a fost complet blocata cat timp oamenii legii au facut cercetarea la fata locului si, apoi, au indepartat masinile de pe carosabil. Troleibuzul nu a fost grav avariat si a putut sa-si continue drumul.
Politistii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca cu exactitate circumstantele producerii accidentului.

carambolul calea aradului volkswagen golf volkswagen tiguan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007260 (s)