News Flash:

Troita furata din Ronat a fost gasita! Ce voia sa faca hotul cu ea

4 Februarie 2015
1580 Vizualizari | 0 Comentarii
Troita care a fost furata vineri noapte de pe un teren al Parohiei Ortodoxe din cartierul Ronat, a fost gasita, marti, in curtea unui tanar de 23 de ani din Timisoara. Barbatul le-a spus politistilor ca a actionat singur si ca era beat atunci cand a decis sa plece cu troita.
Troita de lemn, care a fost sculptata in Maramures si care valoreaza aproximativ 1.000 de euro, a fost furata in noaptea de vineri spre sambata de pe un teren din cartierul Ronat.
Patru zile mai tarziu, politistii au gasit-o in curtea unui tanar de 23 de ani, de pe strada Madona din Timisoara, nu departe de locul de unde a fost furata, scrie tion.ro.
Tanarul a fost dus la Sectia 4 de Politie, unde le-a povestit politistilor ca el a fost cel care a furat troita, fara niciun ajutor. Tanarul si-a si explicat gestul in fata oamenilor legii: pur si simplu... era beat atunci cand a decis sa plece cu troita!
Totusi, politistii continua cercetarile in acest caz deoarece nu sunt convinsi ca tanarul a actionat singur, din moment ce troita cantareste aproape 100 de kilograme.

troita cartierul ronat barbatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006260 (s)