News Flash:

Tribunalul Timis a amanat pronuntarea pentru spaniolul acuzat de trafic international de droguri

28 Septembrie 2016
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
Rodriguez Cascales Manuel
Tribunalul Timis a amanat pentru data de 30 septembrie pronuntarea in cazul cetateanului spaniol Rodriguez-Cascales Manuel, inculpat pentru trafic international de droguri, prins in luna martie pe Aeroportul International Timisoara in timp ce voia sa ridice un colet cu 12 kg de cocaina. 
'Instanta amana pronuntarea. Stabileste termen pentru pronuntare data de 30 septembrie', arata incheierea Tribunalului, data marti. 
Spaniolul a fost judecat in stare de arest. 
Potrivit procurorilor DIICOT Timisoara, drogurile au fost trimise in colete din Columbia si urmau sa ajunga in Spania. 
'Coletele sunt pentru piata din Spania, unde sunt preluate tot de catre columbieni, care le distribuie ulterior pe piata din Spania, dar pentru a evita depistarea beneficiarilor reali si tara de destinatie, coletele sunt trimise unor persoane identificate anterior, dispuse sa primeasca aceste colete pe numele lor sau ale unor apropiati, in tari din Estul Europei, cum este cazul Romaniei', detalia pentru AGERPRES seful DIICOT Timisoara, procurorul Florenta Alex, la data arestarii cetateanului spaniol. 
In acest caz, cetateanul roman aflat in anturajul traficantilor din Spania a acceptat sa primeasca unul dintre aceste colete, care a a fost trimis pe numele mamei sale in judetul Bihor. 
Cand romanul s-a prezentat sa ridice coletul, s-a intervenit asupra lui si s-a regizat primirea in Romania a coletului, iar cetateanul spaniol a venit sa ridice marfa de la cetateanul roman. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1101 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004959 (s)