News Flash:

Trenuri suplimentate de CFR in perioada Sarbatorilor de Iarna. Vezi pe ce rute

22 Decembrie 2015
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
CFR Calatori informeaza ca pentru adaptarea capacitatii de transport la solicitarile publicului cu prilejul Sarbatorilor de Iarnatrenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Timisoara Nord, Brasov, Craiova, Brasov, Bicaz, Botosani, Iasi, Baia Mare, Arad,  vor fi suplimentate in aceasta perioada cu vagoane clasa, vagoane de dormit si cusete.

 De asemenea, si trenurile care fac legatura intre Timisoara si Iasi, statiunile de pe Valea Prahovei si principalele orase ale tarii vor fi suplimentate cu vagoane. In unele zile din perioada 21 decembrie 2015 – 1 ianuarie 2016, cand se estimeaza o crestere a traficului de pasageri, o serie de trenuri Regio vor circula suplimentar pe mai multe rute din tara.

 Avand in vedere cererea mare de bilete din perioada sarbatorilor, recomandam pasagerilor sa achizitioneze din timp biletele, in special pentru trenurile de lung parcurs care au in compunere vagoane de dormit si cuseta. Acestea pot fi cumparate online usor si rapid, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, cu o reducere suplimentara de 5 %. La verificarea lor in tren este necesara doar prezentarea id-ului de bilet primit pe e-mail.

CFR Calatori multumeste tuturor celor care isi cumpara de fiecare data bilet:

- Online de pe www.cfrcalatori.ro

- De la automatele XsellKiosk din gari

- De la automatele ZebraPay

- Direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR

- De la distribuitori autorizati (agentii de turism)

Programul agentiilor CFR Calatori:

    in zilele de 25, 26 decembrie, 1 si 2 ianuarie, toate agentiile de voiaj CFR Calatori vor fi inchise;
    si agentiile Carrefour si Titan din Bucuresti vor fi deschise conform programului celor doua centre comerciale Carrefour Colentina si Galeriile Comerciale Titan, astfel: 

-          Agentia Titan: 24 decembrie intre 09:00 -18:00, 25 decembrie inchis, 26 decembrie intre 14:00-21:00, 31 decembrie intre 09:00-18:00, 1 ianuarie inchis, 2 ianuarie intre 14:00-21:00.

-          Agentia Carrefour: 24 decembrie intre 08:00 -19:00, 25 decembrie inchis, 31 decembrie intre 08:00-18:00, 1 ianuarie inchis.

Inainte de calatorie, recomandam tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. In punctele de oprire unde CFR Calatori nu are case de bilete, calatorii au obligatia de a-si procura biletele de la personalul de tren, care va aplica tariful de la casa de bilete.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 (trafic intern) sau sa se adreseze personalului nostru din statii.

cfr calatori iarna trenurile regio sarbatorilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006551 (s)