News Flash:

Trenul IR 1862 Constanta-Iasi, retras din circulatie, ce au facut CALATORII

11 Ianuarie 2017
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
tren zapada2
Trenul IR 1862 care circula pe relatia Constanta - Fetesti - Faurei - Iasi a fost retras in statia CF Constanta la ora 4:50, iar pentru continuarea calatoriei pasagerii au fost preluati de trenul suplimentar 12096 care a plecat din Constanta in cursul diminetii, la ora 7:30, spre Bucuresti, cu plug de zapada antemergator, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeaza CFR SA, pe Facebook.

"Mentionam faptul ca, in cursul noptii de 10/11 ianuarie, plugul locomotivei s-a rupt in urma impactului cu un corp strain aflat in gabarit, intre statiile Dorobantu si Medgidia. Calatorilor li s-a asigurat in gara Constanta asistenta, ceai si alimente", afirma reprezentantii companiei.
Potrivit sursei citate, nu sunt linii inchise si nici trenuri blocate pe reteaua feroviara, insa circulatia este adaptata la conditiile meteo nefavorabile, de ninsori abundente si viscol.

Pe magistrala Bucuresti — Constanta, trenurile circula remorcate cu locomotive Diesel si cu plug antemergator, din cauza pericolului formarii de suluri de zapada.

CFR SA avertizeaza ca se inregistreaza intarzieri in circulatie, acestea fiind determinate de adaptarea circulatiei la conditiile meteo nefavorabile de vant puternic si ninsori abundente, de necesitatea atasarii locomotivelor Diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de reducerea vitezei de circulatie sau de interventia cu pluguri pentru deszapezire.

"Toate aceste masuri sunt necesare din considerente de siguranta si pentru continuitate in traficul feroviar pe intreaga retea", subliniaza compania.

bucuresti constanta locomotive diesel cfr sa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008846 (s)