News Flash:

Tren deraiat pe ruta Caransebes-Timisoara. Traficul este BLOCAT!

7 Septembrie 2015
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
deraiat
Traficul feroviar intre Caransebes si Timisoara este blocat dupa ce trei vagoane ale unui tren de marfa, incarcate cu motorina, au deraiat, duminica seara, iar doua trenuri Interregio asteapta in statii pentru a fi, cel mai probabil, redirectionate.
Potrivit reprezentantilor CFR, trei vagoane ale unui tren de marfa, incarcate cu motorina, au deraiat, duminica seara, pe ruta Caransebes-Timisoara, intre localitatile Valisoara si Valea Timisului din judetul Caras-Severin.
Trenul, care apartine unui operator privat, circula de la Brad Rafinarie pana in gara Timisoara Est.
Sursele citate au declarat ca dintr-un vagon deraiat sunt scurgeri de motorina, dar nu este pericol de explozie.
Circulatia feroviara pe aceasta ruta este oprita, iar doua trenuri Interregio asteapta in statii, pentru a fi, cel mai probabil, redirectionate pe rute ocolitoare.
La locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Semenic" din judetul Caras-Severin, urmand ca o macara sa repuna pe sine vagoanele deraiate, dupa ce vor fi golite de combustibil.
Reprezentantii CFR au anuntat, de asemenea, ca a fost deschisa o ancheta pentru a stabili cu exactitate motivul deraierii vagoanelor de tren. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005977 (s)