News Flash:

Trei trucuri alimentare recomandate pentru diabetic

7 Martie 2016
2847 Vizualizari | 0 Comentarii
terci
Diabetul zaharat este cea mai frecventa boala endocrina si este caracterizat prin complicatii, care se dezvolta in timp si afecteaza ochii, rinichii, nervii si vasele de sange. Aceste semne pot debuta brusc la pacientii cu varsta mai mica de 40 de ani, si care, de obicei, nu sunt obezi. La persoanele supraponderale simptomele apar gradat in a doua jumatate a vietii.
Aceste trei trucuri alimentare vor face minuni pentru bolnavii de diabet

1. Mancati fiertura de fasole rosie cu boabe mici. Aveti nevoie doar de 60 g de fasole rosie. Puneti seara fasolea la inmuiat, cu patru cani de apa. A doua zi, puneti-o intr-o oala si dati-o in clocot, apoi lasati la foc o ora. Beti cate 100 ml de trei ori pe zi, timp de o luna.

2. Taiati o ceapa in opt si tineti-o zece zile in 500 ml de vin rosu. Apoi beti cate 30 ml inainte de masa, de doua ori pe zi.

3. Mancati in fiecare dimineata terci de mei: fierbeti in apa 60 g de mei, apoi lasati-l putin sa se umfle. Aruncati stratul de la suprafata. Mancati jumatate din cantitate cu o ora inainte de micul dejun, iar restul in timpul micului dejun.

diabetul zaharat boala endocrina trucuri alimentare minuni diabet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008944 (s)