News Flash:

Trei sirieni care au intrat ilegal in Romania au fost prinsi in judetul Dambovita

8 Martie 2016
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
refugiati
Trei cetateni sirieni care au intrat in Romania ilegal au fost descoperiti, marti, in comuna Corbii Mari din judetul Dambovita, anunta Inspectoratul Judetean de Politie(IPJ) Dambovita.
Reprezentantii IPJ Dambovita au anuntat ca trei cetateni sirieni au fost descoperiti in comuna Corbii Marii dupa ce au trecut ilegal frontiera.
Alexandra Niculae, purtator de cuvant al IPJ Dambovita, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca este vorba despre doi barbati si o femeie care au varste cuprinse intre 23 si 25 de ani.
Potrivit politiei, cei trei sirieni ar fi fost transportati cu un TIR din Turcia, urmand sa ajunga la Bucuresti.
Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX ca soferul tirului, care a ramas peste noapte la iubita sa in comuna damboviteana, a gasit dimineata prelata tirului taiat si a anuntat politia. Oamenii legii s-au deplasat in comuna Corbii Mari unde i-au gasit pe cei trei, mergand pe strada, au mai declarat acelassi surse pentru MEDIAFAX.
Potrivit surselor citate, cetatenii sirieni aveau asupra lor telefoane, o tableta si acte de identitate, iar destinatia lor ar fi fost Germania.
In acest moment se fac verificari pentru a se stabili de ce au trecut acestia ilegal granita si ce aveau de gand sa faca in Romania. "In acest moment, cei trei se afla la sectia de politie din Gaiesti, acolo unde sunt audiati. Pentru ca nu stiu limba engleza ei vor avea si un traducator", a precizat Alexandra Niculae. Mediafax.ro

dambovita politie dambovita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004640 (s)