News Flash:

Trei persoane retinute dupa ce au fortat un bancomat din Deva

31 Iulie 2016
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
bancomat
Trei persoane au fost retinute de politisti dupa ce au fortat fanta unui bancomat situat intr-o zona centrala a municipiului Deva, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara. 
Din primele cercetari ale politistilor, suspectii s-au folosit de un dispozitiv cu care au blocat in interiorul ATM-ului bancnotele pe care clientii bancii au incercat sa le scoata, anterior, de la bancomat. Metoda se numeste 'cash trapping'. 
'Se pare ca cele trei persoane ar fi sustras o suma de bani, dupa ce au blocat in interiorul ATM-ului, cu un dispozitiv, bancnotele pe care clientii bancii, care au efectuat operatiuni bancare la ATM-ul respectiv, ar fi incercat sa le retraga', a aratat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Laura Bradu. 
Politistii hunedoreni i-au prins in flagrant pe suspecti, un tanar de 23 de ani, din judetul Prahova, o femeie de 29 de ani, din judetul Ialomita, si un barbat de 46 de ani, din judetul Constanta. 
Cele trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore, nefiind exclus ca ele sa fi actionat si in alte judete ale tarii. Cercetarile continua sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Deva. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005343 (s)