News Flash:

Trei ministri au DEMISIONAT pe Facebook

14 Decembrie 2014
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, si-a anuntat si ea demisia pe Facebook, sambata seara, dupa fostii ministri delegati Florin Jianu si Razvan Nicolescu.
"Sarbatorile iernii se petrec mereu acasa, in familie si sunt cu atat mai frumoase atunci cand la finalul unui proiect, politic, rezultatele sunt apreciate de echipa. Si am speranta ca si de catre cei cu care am interactionat. In aceasta seara, in urma unei discutii cu premierul Victor Ponta am incheiat un proiect guvernamental, pentru a continua unul comunitar, de suflet, acasa, in Cluj-Napoca", a scris Aurelia Cristea, pe pagina sa de Facebook.
Ea mai mentioneaza ca, in perioada imediat urmatoare, va prezenta un raport de activitate si "cateva ganduri de viitor, atat pentru sfera dialogului social cat si pentru comunitatea noastra, Cluj-Napoca".
Aurelia Cristea este cel de-al treilea ministru delegat din Cabinetul Ponta care isi anunta demisia pe Facebook sambata.
Anterior, in cursul zilei, ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism Florin Jianu a anuntat ca portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi condus politic, motiv pentru care el nu va mai face parte din Guvern, nefiind un om politic, ci un tehnocrat.
Cu putin timp inainte, si ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, de asemenea tehnocrat, a anuntat ca a discutat in cursul zilei cu premierul Ponta si ca acesta i-a comunicat faptul ca doreste un nou concept, respectiv "lipirea", din nou, a Departamentului de Energie la Ministerul Economiei si numirea unui ministru politic.
Cristea a fost aleasa deputat in urma alegerilor legislative din 2012, din partea PSD. Incepand cu 5 martie 2014, a devenit ministru delegat pentru Dialog Social si Relatia cu Societatea Civila. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007698 (s)