News Flash:

Trei ani si sase luni de inchisoare pentru autorul furtului de la Castelul Corvinilor din Hunedoara

11 Ianuarie 2018
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu

Barbatul acuzat ca a furat anul trecut peste 170.000 de lei din casieria Castelului Corvinilor din Hunedoara a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare printr-o sentinta a magistratilor Judecatoriei Hunedoara, care l-au gasit vinovat de comiterea infractiunii de furt calificat, decizia nefiind definitiva. 

In sentinta publicata joi pe portalul instantelor de judecata se arata ca barbatul va trebui sa restituie banii furati catre Primaria Hunedoara, care a fost parte civila in proces. 

Astfel, instanta "obliga pe inculpatul Gal Gabriel sa plateasca partii civile suma de 174.382,26 lei, reprezentand daune materiale", se precizeaza in hotararea magistratilor. 

Procesul a avut loc miercuri, iar sentinta poate fi atacata cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare. 

Barbatul condamnat are 31 de ani si a fost principalul suspect in cazul furtului comis in noaptea de 1 spre 2 mai 2017 la Castelului Corvinilor din Hunedoara, cand din casieria muzeului au disparut peste 170.000 de lei proveniti din vanzarea biletelor de intrare. 

Politia a fost sesizata de furtul sumei de bani de catre un agent de paza, care a observat ca geamul de la intrarea in casierie era spart si ca persoane necunoscute patrunsesera in casa de bilete. 

La cateva zile de la anuntarea furtului, tanarul a fost retinut de politisti in sectia de Ortopedie a Spitalului Municipal din Hunedoara, unde se internase din cauza unei fracturi la glezna. Ulterior, suspectul a fost arestat preventiv. 

Dupa acest incident, conducerea Primariei Hunedoara, de care apartine Castelul Corvinilor, a montat gratii din metal la usa casieriei. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005018 (s)