News Flash:

Trebuie neaparat sa stii asta. Ce decizie a luat GOOGLE

21 Aprilie 2015
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Motorul de cautare Google le permite utilizatorilor sai inregistrati (care au un cont Google) sa descarce pe computerul personal o copie a istoricului cautarilor efectuate in trecut sau sa stearga aceste date de pe serverele sale, potrivit gizmodo.com.

Optiunile de salvare pe computerul personal si stergere a datelor sunt disponibile la adresa https://support.google.com/websearch/answer/6068625?p=ws_history_download&rd=1 .
Potrivit Gizmodo.com, stergerea datelor stocate pe serverele Google duce la afectarea performantelor asistentului virtual Google Now, disponibil pe dispozitivele mobile care au instalata aplicatia Google, care se bazeaza pe obiceiurile de navigare si informatiile cautate online, inclusiv folosirea serviciilor de harti si e-mail ale Google, pentru afisarea de informatii si notificari pe ecranul telefonului mobil. De asemenea, rezultatele cautarilor online vor fi afectate, in sensul ca nu vor mai fi personalizate pe baza intereselor si preferintelor utilizatorului.
Google avertizeaza utilizatorii referitor la importanta informatiilor personale si ii sfatuieste pe acestia ca, daca aleg sa descarce o copie a datelor sa pastreze fisierul intr-o locatie sigura. De asemenea, Google sfatuieste utilizatorii sa nu descarce informatiile pe un calculator folosit de mai multe persoane.
Pe de alta parte, daca utilizatorii aleg sa mentina istoricul cautarilor lor online pe serverele Google, compania americana ofera posibilitatea setarii unui sistem de autentificare in doi pasi pentru a creste nivelul de siguranta cand vine vorba de accesarea contului personal Google.
Pentru cei care nu vor ca nimic din obiceiurile lor de navigare sa fie pastrat, solutia cea mai simpla este stergerea datelor din istoricul de cautare, precizeaza Gizmodo. Detalii pe Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004689 (s)