News Flash:

Trateaza cosurile de pe fata cu leacuri din natura

8 Decembrie 2014
1360 Vizualizari | 0 Comentarii

Cateva leacuri naturale pentru cosuri: 

Usturoiul - Nu-Å£i trebuie decât câteva felii de usturoi pentru a avea un ten aÅŸa cum ai visat. Asta pentru că usturoiul ucide bacteriile care provoacă apariÅ£ia coÅŸurilor. Metoda este una dintre cele mai simple: freacă usturoiul feliat pe zonele cu coÅŸuri ÅŸi aÅŸteaptă câteva minute să-ÅŸi facă efectul.

Frunzele de căpÅŸuni - Mai poÅ£i fierbe câteva frunze de căpÅŸuni, ca apoi să stai deasupra oalei pentru a lăsa vaporii să-Å£i curăţe pielea. Tratamentul cu aburi nu trebuie să dureze foarte mult, ci doar până când pielea se hidratează în profunzime. Dacă urmezi acest sfat timp de câteva zile, coÅŸurile vor începe să dispară.

Sucul de mentă - În fiecare zi, înainte de culcare, tamponează zonele afectate de acnee cu puÅ£in suc de mentă ÅŸi lasă-l să acÅ£ioneze peste noapte. Vei scăpa de coÅŸuri în doar câteva zile!

Pulpa de roÅŸii - Curăţă de coajă o roÅŸie bine coaptă ÅŸi extrage-i pulpa, pe care apoi s-o aplici peste acnee, lasând-o să se usuce timp de o oră. După acest interval o poÅ£i îndepărta de pe faţă. Pentru un ten curat ÅŸi mătăsos, repetă procedura zi de zi.

Mierea de albine - PoÅ£i acÅ£iona împotriva coÅŸurilor ÅŸi pe timpul nopÅ£ii, dacă, dupădemachierea de seară, aplici puÅ£ină miere de albine ÅŸi masezi atent uÅŸor zonele afectate. Pentru rezultate maxime, lasă mierea să acÅ£ioneze până dimineaţă.


usturoiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010223 (s)